-27%

Odorizant auto Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean - 2x3 ml

Ambalaj: 1 buc.
11 lei
8 lei


Cod produs: P07803


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pregătește-te pentru o aventură maritimă olfactivă unică cu Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean!

Acest duo aduce o simfonie olfactivă de mister și prospețime în interiorul mașinii tale. Cu două recipiente de câte 3 ml fiecare, acest odorizant devine alegerea perfectă pentru a personaliza fiecare călătorie cu aromele fascinante ale marilor.

Designul său inspirat de lumea marină îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o experiență dublă a simțurilor. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul în două arome complementare, transportându-te într-o aventură maritimă imaginată.

Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu două arome autentice, precum cele ale apelor oceanului. Fiecare inhalare devine o experiență de mister și prospețime, aducându-ți aminte de zilele petrecute la malul mării.

Acest odorizant îți aduce în mașină misterul și prospețimea mărilor, redând esența apelor albastre și a brizei marine. Fiecare călătorie devine o aventură olfactivă în lumea fascinantă a oceanelor și a mărilor.

Cu Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean, fiecare moment petrecut în mașină devine o aventură maritimă senzorială. Indiferent de destinație, aromele sale îți vor oferi o experiență de neuitat, precum o excursie la malul mării.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o experiență senzorială dublă de aventură maritimă. Transformă fiecare călătorie într-o călătorie olfactivă în lumea mărilor!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Atlantic & Ocean și bucură-te de misterul și prospețimea mărilor în fiecare drum!

 

Tip: parfum / Duo Atlantic and Ocean
Poate fi folosit: timp de cel puțin 6 săptămâni
Cantitate: 2 x 3 ml


Produse recent vizitate