-27%

Odorizant auto Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco - 2x3 ml

Ambalaj: 1 buc.
11 lei
8 lei


Cod produs: P07805


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pregătește-te pentru o aventură olfactivă dulce și exotica cu Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco!

Acest duo aduce o simfonie olfactivă de dulceață și exotism în interiorul mașinii tale. Cu două recipiente de câte 3 ml fiecare, acest odorizant devine alegerea perfectă pentru a personaliza fiecare călătorie cu aromele irezistibile ale vaniliei și cocosului.

Designul său exotic și sofisticat îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o experiență dublă a simțurilor. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul în două arome complementare, transportându-te într-o aventură olfactivă în lumea dulce și exotică a aromei.

Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu două arome autentice și irezistibile. Fiecare inhalare devine o experiență de dulceață și exotism, aducându-ți aminte de plajele cu nisip fin și băile în mare.

Acest odorizant îți aduce în mașină esența dulce și exotica a vaniliei și cocosului, redând aroma irezistibilă și relaxantă a insulelor tropicale. Fiecare călătorie devine o aventură olfactivă în lumea exotică a aromelor.

Cu Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco, fiecare moment petrecut în mașină devine o plăcere olfactivă deosebită. Indiferent de destinație, aromele sale îți vor oferi o experiență de neuitat, precum o vacanță exotică.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o experiență senzorială dublă de dulceață și exotism. Transformă fiecare călătorie într-o aventură olfactivă în lumea dulce și exotică!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Parfum Duo Vanilla & Cocco și bucură-te de aromele irezistibile ale vaniliei și cocosului în fiecare drum!

Tip: parfum / Duo Vanilla and Cocco
Poate fi folosit: timp de cel puțin 6 săptămâni
Cantitate: 2 x 3 ml


Produse recent vizitate