Odorizant auto Paloma Woody-Cherry-4ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P09569


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de aroma dulce a cireșelor cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Cherry!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma delicioasă a cireșelor în mașina ta, creând o atmosferă plină de dulceață și savoare. Cu Cherry, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Cherry este alegerea perfectă pentru cei care adoră aromele fructate. Aroma sa plină de dulceață te va duce direct în livada de cireși înfloriți, aducându-ți aminte de zilele petrecute sub soare.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de gust.

Paloma Woody - Cherry este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență dulce și savuroasă. Aroma sa te va ajuta să te simți bine și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Cherry este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a cireșelor în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de dulceață și savoare cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Cherry și bucură-te de aroma delicioasă în fiecare călătorie!

 

Tip: parfum/Woody Cherry
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml


Produse recent vizitate