Odorizant Auto Paloma EMO - Vanilla Dream

Ambalaj: 1 buc.
5 lei


Cod produs: P50281


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Descoperă Paloma EMO - Vanilla Dream, un odorizant auto în formă de emoticon care adaugă aroma dulce a vaniliei în mașina ta!

Acest odorizant auto face parte din gama Paloma EMO și aduce o notă de veselie și aromă în spațiul mașinii tale. Forma de emoticon îl face nu doar plăcut vizual, ci și distractiv.

Ce îl face special este aroma dulce de Vanilla Dream. În timp ce decorează interiorul mașinii tale, el eliberează treptat o aromă dulce de vanilie care va transforma fiecare călătorie într-o experiență plină de dulceață.

Modul de utilizare este extrem de simplu: atârnă-l în mașina ta și lasă-l să-ți parfumeze spațiul cu mirosul dulce de vanilie. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și o notă de dulceață și bucurie.

Paloma EMO - Vanilla Dream este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de dulceață și aromă plăcută în mașina lor. Este un companion decorativ și vesel în același timp.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO - Vanilla Dream este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a vaniliei în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un spațiu plin de dulceață!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO - Vanilla Dream și transformă-ți mașina într-un loc plin de veselie și aromă dulce!

Tip: Paloma / Vanilla Dream
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 4 g


Produse recent vizitate