-27%

Odorizant auto Paloma Happy Bag - Floral

Ambalaj: 1 buc.
11 lei
8 lei


Cod produs: P06621


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Intră într-o lume a eleganței și a aromelor cu Paloma Happy Bag - Floral!

Această pungă parfumată aduce o notă de rafinament în fiecare spațiu pe care îl împrospătează. Indiferent dacă o folosești în mașină sau în cameră, aroma sa florală te va învălui într-o atmosferă plină de frumusețe.

Floral Happy Bag de la Paloma este perfect pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii în fiecare zi. Aroma sa florală și elegantă te va cuceri de la prima inhalare, aducându-ți aminte de grădinile înflorite.

Punguța este ușor de folosit. Pur și simplu așează-o în mașină sau în camera ta, iar aroma sa va împrospăta aerul pentru o perioadă îndelungată. Fiecare inhalare devine o experiență plină de eleganță și frumusețe, transformând spațiul într-un loc rafinat.

Paloma Happy Bag - Floral este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de eleganță și frumusețe în viața lor de zi cu zi. Această pungă parfumată este potrivită pentru oricine dorește să se bucure de aroma florilor și a rafinamentului.

În concluzie, Paloma Happy Bag - Floral este soluția ideală pentru a aduce eleganță și aromă în mașina ta sau în camera ta. Transformă-ți spațiul într-un loc plin de frumusețe cu acest produs plin de rafinament!

Achiziționează acum Paloma Happy Bag - Floral și bucură-te de aroma florală și elegantă în viața ta de zi cu zi!

Tip: Happy Bag Floral
Poate fi folosit: timp de cel puțin 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate