Odorizant auto Paloma Woody- Vanilla Dream-4ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P03690


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă visul dulce al vaniliei să te însoțească în fiecare călătorie cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Vanilla Dream!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma dulce a vaniliei în mașina ta, creând o atmosferă plină de confort și relaxare. Cu Vanilla Dream, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Vanilla Dream este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aroma vaniliei. Aroma sa plină de dulceață te va cuceri de la prima inhalare, aducându-ți aminte de gustul delicat al deserturilor cu vanilie.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-un vis dulce pe durata întregii călătorii.

Paloma Woody - Vanilla Dream este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență plină de relaxare și confort. Aroma sa dulce te va ajuta să scapi de stresul zilnic și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Vanilla Dream este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a vaniliei în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-un vis dulce și relaxant cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Vanilla Dream și bucură-te de aroma plăcută în fiecare călătorie!

 

Tip: parfum/Woody Vanilla
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml