Odorizant auto Paloma Aqua Balls - Floral

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P15578


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Bucură-te de aroma florilor proaspete în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Floral!

Aceste perle parfumate sunt create pentru a adăuga un parfum fresh și plăcut în mașină sau în camere mici. Cu Floral, fiecare călătorie devine mai plăcută și mai senzorială.

Ce le face speciale este faptul că eliberează parfumul treptat, oferind o aromă proaspătă care persistă timp de 4 săptămâni. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestor perle parfumate să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma proaspătă a Floral se va elibera treptat în mașina ta sau în camera ta mică, făcând fiecare moment mai plăcut și mai revigorant.

Paloma Aqua Balls - Floral sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de prospețime în spațiul lor. Transformă-ți mașina sau camera mică într-un loc plin de prospetime și bucurie cu aceste perle parfumate de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Floral este soluția perfectă pentru a aduce aroma florilor proaspete în mașina ta sau în camera ta mică. Achiziționează acum și bucură-te de prospețime și bucurie în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Floral și transformă-ți spațiul într-un loc plin de prospetime și vitalitate!

Tip: Paloma - Floral
Poate fi folosit: timp de aproximativ 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 150 g