Odorizant auto Paloma Woody-Ocean Fresh-4ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P03696


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de briza marină cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Ocean Fresh!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma revigorantă a mării în mașina ta, creând o atmosferă plină de prospețime și relaxare. Cu Ocean Fresh, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Ocean Fresh este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aromele marine. Aroma sa plină de briză marină te va duce direct pe malul oceanului, aducându-ți aminte de zilele petrecute la plajă.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de revigorare.

Paloma Woody - Ocean Fresh este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență proaspătă și relaxantă. Aroma sa te va ajuta să scapi de stresul zilnic și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Ocean Fresh este soluția perfectă pentru a aduce aroma brizei marine în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de prospețime și relaxare cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Ocean Fresh și bucură-te de aroma revigorantă în fiecare călătorie!

Tip: parfum/Woody Ocean fresh
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml