Odorizant Auto Paloma EMO - Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
5 lei


Cod produs: P50285


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO - Bubble Gum, un odorizant auto în formă de emoticon care adaugă aroma delicioasă a gumelor de mestecat în spațiul mașinii tale!

Acest odorizant auto face parte din gama Paloma EMO și este o combinație perfectă de design vesel și aroma delicioasă. Forma de emoticon îl face nu doar atrăgător vizual, ci și distractiv.

Ce îl face special este aroma de Bubble Gum. În timp ce decorează interiorul mașinii tale, el eliberează treptat o aromă care te va face să te simți ca și cum ai avea mereu la îndemână o guma delicioasă de mestecat.

Modul de utilizare este extrem de simplu: atârnă-l în mașina ta și lasă-l să-ți parfumeze spațiul cu mirosul delicios de Bubble Gum. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și o notă de dulceață și veselie.

Paloma EMO - Bubble Gum este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă aroma delicioasă a gumelor de mestecat în mașina lor. Este un companion decorativ și vesel în același timp.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO - Bubble Gum este soluția perfectă pentru a aduce deliciul gumei de mestecat în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un spațiu plin de dulceață!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO - Bubble Gum și transformă-ți mașina într-un loc plin de veselie și arome delicioase!

Tip: Paloma / Bubble Gum
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 4 g


Produse recent vizitate