Odorizant Auto Paloma EMO - Black Diamond

Ambalaj: 1 buc.
5 lei


Cod produs: P50280


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO - Black Diamond, un odorizant auto în formă de emoticon care adaugă eleganță și aromă rafinată mașinii tale!

Acest odorizant auto face parte din gama Paloma EMO și este o combinație perfectă de utilitate și design. Forma de emoticon îl face nu doar plăcut vizual, ci și distractiv.

Ce îl face special este aroma rafinată de Black Diamond. În timp ce formează un decor vesel în mașina ta, el eliberează treptat o aromă elegantă care te va însoți în fiecare călătorie.

Modul de utilizare este extrem de simplu: atârnă-l în mașina ta și lasă-l să-ți parfumeze spațiul cu mirosul rafinat de Black Diamond. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și o notă de eleganță.

Paloma EMO - Black Diamond este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și aromă rafinată în mașina lor. Este un companion decorativ și util în același timp.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO - Black Diamond este soluția perfectă pentru a aduce eleganță și aromă rafinată mașinii tale. Achiziționează acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un spațiu plin de stil!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO - Black Diamond și transformă-ți mașina într-un loc plin de eleganță și rafinament!

Tip: Paloma / Black Diamon
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 4 g