Odorizant auto Paloma Woody-Evergreen-4ml

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: P03697


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de prospețimea pădurii cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Evergreen!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma proaspătă a pădurii în mașina ta, creând o atmosferă plină de liniște și natură. Cu Evergreen, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Evergreen este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aromele naturale. Aroma sa plină de prospețime te va teletransporta în mijlocul unei păduri verzi, aducându-ți aminte de mirosul pădurii înconjurată de copaci înalți.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de natură.

Paloma Woody - Evergreen este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență proaspătă și liniștită. Aroma sa te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Evergreen este soluția perfectă pentru a aduce aroma proaspătă a pădurii în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de liniște și natură cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Evergreen și bucură-te de aroma proaspătă în fiecare călătorie!

Tip: parfum/Woody Evergreen
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml