Odorizant Auto Paloma Secret-Vanilla

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P03523


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pentru cei care apreciază prospețimea discretă în mașină, Odorizantul Auto Paloma Secret - Vanilla este alegerea perfectă. Acest odorizant se ascunde sub scaun și oferă un parfum plăcut de lungă durată, fără a fi la vedere.

Dacă nu îți plac odorizantele agățate de oglinda retrovizoare sau pe bord, dar totuși dorești să ai un miros proaspăt în mașină, acest produs este soluția ideală. Paloma Secret - Vanilla este cunoscut pentru discreția sa și pentru că rămâne ascuns sub scaunul șoferului.

Produsul face parte din linia de produse Paloma HappyBag și constă într-un pachet de bile de plastic care eliberează treptat aroma plăcută a vaniliei. Această aromă subtilă și dulce va înconjura interiorul mașinii tale, oferindu-ți o experiență plăcută în fiecare călătorie.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Pur și simplu amplasează Odorizantul Auto Paloma Secret - Vanilla sub scaunul șoferului și lasă-l să-și facă treaba în mod discret. Nu va incomoda privirea și nu va ocupa spațiu vizual.

În concluzie, dacă dorești să păstrezi prospețimea în mașina ta într-un mod discret, Odorizantul Auto Paloma Secret - Vanilla este alegerea perfectă. Cumpără acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un mediu plin de prospețime, fără a avea un odorizant vizibil!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Secret - Vanilla și transformă-ți mașina într-un loc plin de prospețime și parfum discret!

Tip: Paloma - Vanilie
Poate fi folosit: timp de aproximativ 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 40 g


Produse recent vizitate