Odorizant auto Paloma Aqua Balls - Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P15582


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Bucură-te de aroma dulce a copilăriei în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Bubble Gum!

Aceste perle parfumate aduc aminte de vremurile copilăriei când dulciurile erau cea mai mare bucurie. Cu Bubble Gum, fiecare călătorie devine mai plăcută și mai senzorială.

Ce le face speciale este faptul că eliberează parfumul treptat, oferind o aromă dulce și amintiri plăcute care persistă timp de 4 săptămâni. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestor perle parfumate să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma dulce a Bubble Gum se va elibera treptat în mașina ta sau în camera ta mică, făcând fiecare moment mai plăcut și mai plin de amintiri frumoase.

Paloma Aqua Balls - Bubble Gum sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de dulceață și bucurie în spațiul lor. Transformă-ți mașina sau camera mică într-un loc plin de amintiri plăcute și prospețime cu aceste perle parfumate de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Bubble Gum este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a copilăriei în mașina ta sau în camera ta mică. Achiziționează acum și bucură-te de dulceață și prospețime în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - Bubble Gum și transformă-ți spațiul într-un loc plin de dulceață și amintiri plăcute!