Odorizant auto Paloma EMO Plush-Black Diamond

Ambalaj: 1 buc.
14 lei


Cod produs: P50276


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO Plush - Black Diamond, un odorizant auto în formă de emoticon moale, care adaugă eleganță și aromă rafinată mașinii tale!

Aceste odorizante în formă de emoticon din plus sunt cele mai noi adiții în gama de parfumuri Paloma. Sunt vesele, decorative și au un miros rafinat de Black Diamond. Ce mai ai nevoie pentru o călătorie grozavă decât un companion plin de personalitate?

Ce le face speciale este faptul că sunt atât de decorative încât vor aduce un plus de stil și eleganță în mașina ta, îmbinând perfect utilul cu plăcutul. Iar aroma rafinată de Black Diamond va crea o atmosferă senzorială unică.

Modul de utilizare este extrem de simplu: apăsați-l și eliberarea parfumului va umple mașina ta cu mirosul rafinat de Black Diamond. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și un strop de eleganță și rafinament.

Paloma EMO Plush - Black Diamond este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și aromă rafinată în spațiul lor. Transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și rafinament cu acest odorizant auto în formă de emoticon din plus.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Black Diamond este soluția perfectă pentru a aduce eleganță și aromă rafinată mașinii tale. Achiziționează acum și bucură-te de eleganță și rafinament în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Black Diamond și transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și rafinament!

Tip: Paloma / BLACK DIAMOND
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc