Odorizant auto Paloma EMO Plush-New Car

Ambalaj: 1 buc.
14 lei


Cod produs: P50245


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO Plush - New Car, un odorizant auto în formă de emoticon moale, care adaugă stil și aroma proaspătă mașinii tale!

Aceste odorizante în formă de emoticon din plus sunt cele mai noi adiții în gama de parfumuri Paloma. Sunt vesele, decorative și au un miros proaspăt care amintește de aroma unei mașini noi. Ce mai ai nevoie pentru o călătorie grozavă decât un companion plin de personalitate?

Ce le face speciale este faptul că sunt atât de decorative încât vor aduce un zâmbet pe fața ta și a pasagerilor tăi încă de la prima vedere. Iar aroma proaspătă de New Car îi va face să se simtă ca și cum ar fi într-o mașină nouă.

Modul de utilizare este extrem de simplu: apăsați-l și eliberarea parfumului va umple mașina ta cu mirosul proaspăt și revigorant de New Car. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și un strop de prospețime și stil.

Paloma EMO Plush - New Car este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă o notă de veselie și aroma proaspătă în spațiul lor. Transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și prospețime cu acest odorizant auto în formă de emoticon din plus.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - New Car este soluția perfectă pentru a aduce stil și aroma proaspătă a mașinii tale. Achiziționează acum și bucură-te de veselie și prospețime în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - New Car și transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și prospețime!

ip: Paloma / New Car
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate