Odorizant Auto Paloma EMO - Lilac Garden

Ambalaj: 1 buc.
6 lei


Cod produs: P50284


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO - Lilac Garden, un odorizant auto în formă de emoticon care adaugă aroma inconfundabilă a florilor de lilac în spațiul mașinii tale!

Acest odorizant auto face parte din gama Paloma EMO și este o combinație perfectă de design vesel și aroma florală. Forma de emoticon îl face atrăgător vizual și distractiv.

Ce îl face special este aroma de Lilac Garden. În timp ce decorează interiorul mașinii tale, el eliberează treptat o aromă care te va duce cu gândul la grădinile pline de lilac înflorit.

Modul de utilizare este extrem de simplu: atârnă-l în mașina ta și lasă-l să-ți parfumeze spațiul cu mirosul floral al grădinilor de lilac. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și o notă de prospețime și frumusețe.

Paloma EMO - Lilac Garden este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă aroma florilor de lilac în mașina lor. Este un companion decorativ și vesel în același timp.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO - Lilac Garden este soluția perfectă pentru a aduce aroma florilor de lilac în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un spațiu plin de frumusețe și prospețime!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO - Lilac Garden și transformă-ți mașina într-un loc plin de veselie și arome florale!

Tip: Paloma / Lilac garden
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 4 g