Odorizant auto Paloma Aqua Balls - New Car

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P15583


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Bucură-te de aroma proaspătă a mașinii noi în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car!

Aceste perle parfumate aduc cu ele mirosul caracteristic al unei mașini noi, proaspăt scoase din showroom. Cu New Car, fiecare călătorie devine mai plăcută și mai senzorială.

Ce le face speciale este faptul că eliberează parfumul treptat, oferind o aromă proaspătă și revigorantă care persistă timp de 4 săptămâni. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestor perle parfumate să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma proaspătă a New Car se va elibera treptat în mașina ta sau în camera ta mică, făcând fiecare moment mai plăcut și mai proaspăt.

Paloma Aqua Balls - New Car sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă aroma unei mașini noi în spațiul lor. Transformă-ți mașina sau camera mică într-un loc plin de prospețime și entuziasm cu aceste perle parfumate de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car este soluția perfectă pentru a aduce aroma proaspătă a mașinii noi în mașina ta sau în camera ta mică. Achiziționează acum și bucură-te de prospețime și entuziasm în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car și transformă-ți spațiul într-un loc plin de prospetime și entuziasm!