-33%

Odorizant auto Paloma Gold-New Car

Ambalaj: 1 buc.
6 lei
4 lei


Cod produs: P03483


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de aroma proaspătă a mașinii noi cu Odorizantul Auto Paloma Gold - New Car!

Acest odorizant auto de lux aduce aroma proaspătă și revigorantă a mașinii noi în mașina ta, creând o atmosferă plină de prospețime și excitare. Cu New Car, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Gold - New Car este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aroma unei mașini noi. Aroma sa plină de prospețime te va face să te simți ca și cum ai conduce un vehicul proaspăt ieșit din showroom.

Cu un design elegant și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de excitare.

Paloma Gold - New Car este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență proaspătă și plină de energie. Aroma sa te va ajuta să te simți revitalizat și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Gold - New Car este soluția perfectă pentru a aduce aroma proaspătă a mașinii noi în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de prospețime și excitare cu acest odorizant de lux!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Gold - New Car și bucură-te de aroma proaspătă în fiecare călătorie!

 

Tip: Paloma / Gold New Car
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate