-20%

Odorizant auto Paloma Parfum Caribic - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei
8 lei


Cod produs: P03474


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Îmbarcă-te într-o călătorie senzorială către paradis cu Odorizantul auto Paloma Parfum Caribic!

Aroma sa exotică îți aduce esența însoritelor plaje din Caraibe în fiecare călătorie. Cu o capacitate de 5 ml, acest odorizant îți transformă mașina într-un colț de rai olfactiv, aducându-ți o notă de exotism.

Designul său inspirat de frumusețea naturală a insulelor caraibiene îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o piesă de artă. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul într-o aromă exotică, transportându-te într-o călătorie imaginară.

Paloma Parfum Caribic este mai mult decât un simplu odorizant - este un portal spre paradisul olfactiv al Caraibelor. Fiecare inhalare devine o călătorie prin nisipul fin și marea cristalină, aducându-ți aminte de zilele de relaxare sub soare.

Acest odorizant nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci îți oferă o escapadă aromatică autentică. Fiecare călătorie se transformă într-o plimbare prin peisajele luxuriante ale insulelor, unde aroma exotică este regina.

Cu Paloma Parfum Caribic, fiecare moment petrecut în mașină devine o evadare senzorială. Indiferent de locație, aroma sa îți va aminti mereu de călătoriile spre destinații însorite.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Parfum Caribic este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă de exotism și frumusețe în mașina lor. Transformă fiecare drum într-o aventură olfactivă. Alege să pășești într-un paradis aromatic și să te bucuri de aroma exotică a Caraibelor!

Descoperă acum Odorizantul auto Paloma Parfum Caribic și transformă-ți mașina într-un paradis aromatic personalizat!

 

Tip: Parfum / Liquid Caribic
Poate fi folosit: Cu utilizare normală, aprox. 1 lună
Cantitate: 5 ml


Produse recent vizitate