Odorizant Auto Paloma Secret-Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
14 lei


Cod produs: P03526


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Dacă vrei să aduci o notă dulce și amuzantă în mașina ta, Odorizantul Auto Paloma Secret - Bubble Gum este alegerea perfectă. Acest odorizant sub scaun aduce aroma plăcută a gumei de mestecat, amintindu-ți de plăcerile copilăriei.

Pentru cei care preferă prospețimea discretă și nu sunt fani ai odorizantelor vizibile, Paloma Secret - Bubble Gum este o opțiune minunată. Produsul face parte din linia de produse Paloma HappyBag și este cunoscut pentru prospețimea sa de lungă durată.

Odorizantul constă într-un pachet de bile de plastic care eliberează treptat aroma plăcută a gumei de mestecat. Aroma sa dulce și amuzantă va înconjura interiorul mașinii tale, aducând un zâmbet pe buze în fiecare călătorie.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Plasează Odorizantul Auto Paloma Secret - Bubble Gum sub scaunul șoferului și lasă-l să-și facă treaba în mod discret. Nu va fi vizibil și nu va deranja în niciun fel.

În concluzie, dacă dorești să aduci o notă de dulce și amuzantă în mașina ta într-un mod discret, Odorizantul Auto Paloma Secret - Bubble Gum este alegerea ideală. Cumpără acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un mediu plin de prospețime și amintiri plăcute din copilărie!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Secret - Bubble Gum și transformă-ți mașina într-un loc plin de prospețime și parfum dulce!

Tip: Paloma - Guma de mestecat
Poate fi folosit: timp de aproximativ 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 40 g


Produse recent vizitate