-23%

Odorizant auto Paloma Woody-Tropical-4ml

Ambalaj: 1 buc.
13 lei
10 lei


Cod produs: P03695


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de exotism și prospetime cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Tropical!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma exotică a fructelor tropicale în mașina ta, creând o atmosferă plină de prospețime și aventură. Cu Tropical, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Tropical este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aromele exotice. Aroma sa plină de prospetime te va teletransporta pe plajele tropicale cu nisip fin și valurile oceanului.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de aventură.

Paloma Woody - Tropical este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență exotică și revigorantă. Aroma sa proaspătă te va ajuta să eviți stresul zilnic și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Tropical este soluția perfectă pentru a aduce aroma exotică a fructelor tropicale în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o aventură plină de prospețime și exotism cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Tropical și bucură-te de aroma revigorantă în fiecare călătorie!

Tip: parfum/Woody Tropical
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml


Produse recent vizitate