Set Odorizant Auto Paloma EMO - 90 buc x 4g

Ambalaj: 1 buc.
271 lei


Cod produs: P50279N


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Descoperă Setul de Odorizante Auto Paloma EMO - 90 de Bucăți, o explozie de veselie și arome diverse pentru mașina ta!

Acest set aduce un strop de distracție și prospețime în călătoriile tale zilnice. Fiecare odorizant este în formă de emoticon, ceea ce îl face nu doar util, ci și extrem de decorativ.

Ce le face speciale este diversitatea aromelor. Cu 90 de bucăți în set, vei avea la dispoziție o gamă variată de arome pentru a-ți personaliza experiența. De la arome dulci la arome proaspete sau rafinate, acest set le are pe toate.

Modul de utilizare este extrem de simplu: atârnă unul sau mai mulți dintre acești emoticoni veseli în mașina ta și lasă-i să-ți împrospăteze călătoriile cu aromele lor delicioase. Poți chiar să le amesteci pentru a crea arome unice.

Paloma EMO - Setul de 90 de Bucăți este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă veselie și arome diverse în mașina lor. Fiecare emoticon este un companion plin de personalitate care îți va face călătoriile mai plăcute.

În concluzie, Setul de Odorizante Auto Paloma EMO - 90 de Bucăți este soluția perfectă pentru a-ți personaliza experiența de conducere cu arome diverse și veselie. Achiziționează acum și bucură-te de fiecare călătorie!

Achiziționează acum Setul de Odorizante Auto Paloma EMO - 90 de Bucăți și transformă-ți mașina într-un loc plin de veselie și arome delicioase!

 

Tip: EMO
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 90 buc x 4 g


Produse recent vizitate