Odorizant auto Paloma EMO Plush-Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
14 lei


Cod produs: P50252


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO Plush - Bubble Gum, un odorizant auto în formă de emoticon moale, care adaugă aroma dulce a copilăriei în mașina ta!

Aceste odorizante în formă de emoticon din plus sunt cele mai noi adiții în gama de parfumuri Paloma. Sunt vesele, decorative și au un miros plăcut de gumă de mestecat. Ce mai ai nevoie pentru o călătorie grozavă decât un companion plin de personalitate?

Ce le face speciale este faptul că sunt atât de decorative încât vor aduce un zâmbet pe fața ta și a pasagerilor tăi încă de la prima vedere. Iar aroma dulce de Bubble Gum îți va aminti de zilele de copilărie când mestecai guma preferată.

Modul de utilizare este extrem de simplu: apăsați-l și eliberarea parfumului va umple mașina ta cu mirosul plăcut de gumă de mestecat. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și un strop de dulceață și bucurie.

Paloma EMO Plush - Bubble Gum este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de veselie și aroma dulce a copilăriei în spațiul lor. Transformă-ți mașina într-un loc plin de bucurie și amintiri frumoase cu acest odorizant auto în formă de emoticon din plus.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Bubble Gum este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a copilăriei în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de veselie și prospețime în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Bubble Gum și transformă-ți mașina într-un loc plin de dulceață și amintiri frumoase!

Tip: Paloma / BUBBLE GUM
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc