Odorizant auto Paloma EMO Plush-Vanilla

Ambalaj: 1 buc.
14 lei


Cod produs: P50238


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă Paloma EMO Plush - Vanilla, un odorizant auto în formă de emoticon moale, care adaugă un strop de stil și aromă dulce în mașina ta!

Aceste odorizante în formă de emoticon din plus sunt cele mai noi adiții în gama de parfumuri Paloma. Sunt vesele, decorative și au un miros plăcut de vanilie. Ce mai ai nevoie pentru o călătorie grozavă decât un companion plin de personalitate?

Ce le face speciale este faptul că sunt atât de decorative încât vor aduce un zâmbet pe fața ta și a pasagerilor tăi încă de la prima vedere. Iar aroma dulce de vanilie îi va încânta simțurile.

Modul de utilizare este extrem de simplu: apăsați-l și eliberarea parfumului va umple mașina ta cu mirosul plăcut de vanilie. Nu doar că va împrospăta aerul din mașină, dar va adăuga și un strop de bucurie și stil.

Paloma EMO Plush - Vanilla este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă o notă de veselie și aromă dulce în spațiul lor. Transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și prospețime cu acest odorizant auto în formă de emoticon din plus.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Vanilla este soluția perfectă pentru a aduce un strop de stil și aroma dulce de vanilie în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de veselie și prospețime în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma EMO Plush - Vanilla și transformă-ți mașina într-un loc plin de stil și prospețime!

Tip: Paloma / Vanilla
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate