Odorizant auto Paloma Premium Line Parfum Mi Amor - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: P40192


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Adaugă o notă de pasiune și prospețime în fiecare călătorie cu Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Mi Amor!

Aroma sa dulce și seducătoare îți aduce un sentiment de romantism și bucurie. Cu o capacitate de 5 ml, acest parfum devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Line Parfum Mi Amor nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de pasiune. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de dulceață și romantism, aducându-ți aminte de momentele speciale petrecute în doi.

Acest parfum în formă de odorizant îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o notă de prospețime și bucurie, transformând fiecare drum într-o călătorie plină de pasiune.

Paloma Premium Line Parfum Mi Amor este ușor de folosit. Pur și simplu aplică câteva picături în interiorul mașinii și bucură-te de aroma dulce și seducătoare a iubirii. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de romantism și pasiune.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Mi Amor este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o notă de romantism și pasiune. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre iubire!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Mi Amor și bucură-te de aroma dulce a iubirii în fiecare călătorie!

Tip: Parfum / Lichid Mi amor
Poate fi folosit: Cu utilizare normală, aprox. 1 lună
Cantitate: 5 ml


Produse recent vizitate