Odorizant auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: P40239


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Adaugă o notă de eleganță în fiecare călătorie cu Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel!

Aroma sa sofisticată și misterioasă te va cuceri de la prima inhalare. Cu o capacitate de 5 ml, acest parfum devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Line Parfum Black Angel nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de eleganță. Fiecare pulverizare devine o experiență de lux și mister, aducându-ți aminte de momentele petrecute în mijlocul atmosferei sofisticate.

Acest parfum în formă de odorizant îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o notă de prospețime și bucurie, transformând fiecare drum într-o călătorie plină de eleganță și stil.

Paloma Premium Line Parfum Black Angel este ușor de folosit. Pur și simplu aplică câteva picături în interiorul mașinii și bucură-te de aroma sofisticată a eleganței. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de rafinament și lux.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o notă de eleganță și rafinament. Transformă fiecare drum într-o experiență olfactivă de lux!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel și bucură-te de eleganța mișcării în fiecare călătorie!

 

Tip: Parfüm / Liquid BLACK ANGEL
Poate fi folosit: Cu utilizare normală, aprox. 1 lună
Cantitate: 5 ml