-33%

Odorizant auto Paloma Gold-Cherry

Ambalaj: 1 buc.
6 lei
4 lei


Cod produs: P10159


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de aroma dulce a cireșelor cu Odorizantul Auto Paloma Gold - Cherry!

Acest odorizant auto de lux aduce aroma dulce și reconfortantă a cireșelor în mașina ta, creând o atmosferă plină de savoare și relaxare. Cu Cherry, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Gold - Cherry este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aromele dulci. Aroma sa plină de savoare te va învălui într-o căldură reconfortantă, amintindu-ți de gustul delicios al cireșelor.

Cu un design elegant și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de dulceață.

Paloma Gold - Cherry este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență dulce și reconfortantă. Aroma sa te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Gold - Cherry este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a cireșelor în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de savoare și reconfortare cu acest odorizant de lux!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Gold - Cherry și bucură-te de aroma revigorantă în fiecare călătorie!

Tip: Paloma / Gold Cherry
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate