Odorizant Auto Paloma Secret-Green Apple

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P03527


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Dacă îți dorești o aromă proaspătă și delicioasă în mașina ta, Odorizantul Auto Paloma Secret - Green Apple este alegerea perfectă. Acest odorizant sub scaun aduce aroma plăcută a merelor verzi, amintindu-ți de prospețimea și savoarea acestor fructe.

Pentru cei care preferă prospețimea discretă și nu sunt fani ai odorizantelor vizibile, Paloma Secret - Green Apple este soluția minunată. Produsul face parte din linia de produse Paloma HappyBag și este cunoscut pentru prospețimea sa de lungă durată.

Odorizantul constă într-un pachet de bile de plastic care eliberează treptat aroma plăcută a merelor verzi. Aroma sa proaspătă și revigorantă va înconjura interiorul mașinii tale, oferindu-ți o experiență plăcută în fiecare călătorie.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Plasează Odorizantul Auto Paloma Secret - Green Apple sub scaunul șoferului și lasă-l să-și facă treaba în mod discret. Nu va fi vizibil și nu va deranja în niciun fel.

În concluzie, dacă dorești să aduci o notă de prospețime și savoare în mașina ta într-un mod discret, Odorizantul Auto Paloma Secret - Green Apple este alegerea potrivită. Cumpără acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un mediu plin de prospețime și aroma delicioasă a merelor verzi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Secret - Green Apple și transformă-ți mașina într-un loc plin de prospețime și parfum revigorant!

Tip: Paloma - Măr verde
Poate fi folosit: timp de aproximativ 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 40 g


Produse recent vizitate