Odorizant auto Paloma Woody-Bubble Gum-4ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P09570


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Lasă-te învăluit de aroma delicioasă a gumelor de mestecat cu Odorizantul Auto Paloma Woody - Bubble Gum!

Acest mic, dar puternic odorizant auto aduce aroma dulce și delicioasă a gumelor de mestecat în mașina ta, creând o atmosferă plină de savoare și energie. Cu Bubble Gum, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Woody - Bubble Gum este alegerea perfectă pentru cei care adoră aromele dulci. Aroma sa plină de savoare te va duce direct în copilărie, aducându-ți aminte de gustul inconfundabil al gumelor de mestecat.

Cu un design compact și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de energie.

Paloma Woody - Bubble Gum este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență dulce și amuzantă. Aroma sa te va ajuta să te simți bine și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Woody - Bubble Gum este soluția perfectă pentru a aduce aroma delicioasă a gumelor de mestecat în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de savoare și energie cu acest mic, dar puternic odorizant auto!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Woody - Bubble Gum și bucură-te de aroma dulce în fiecare călătorie!

 

Tip: parfum/Woody Bubble Gum
Poate fi folosit: cu utilizare normală cca. 1 lună
Cantitate: 4 ml