Odorizant auto Paloma Happy Bag - Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: P06618


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă o explozie de veselie și prospețime cu Paloma Happy Bag - Bubble Gum!

Această pungă parfumată aduce un strop de bucurie în fiecare spațiu pe care îl împrospătează. Indiferent dacă o folosești în mașină sau în cameră, aroma sa plină de prospețime te va încărca cu energie pozitivă.

Bubble Gum Happy Bag de la Paloma este perfect pentru cei care doresc să aducă un zâmbet pe fețele celor din jur. Aroma sa dulce și veselă te va cuceri de la prima inhalare, aducându-ți aminte de gustul delicios al gumelor de mestecat.

Punguța este ușor de folosit. Pur și simplu așează-o în mașină sau în camera ta, iar aroma sa va împrospăta aerul pentru o perioadă îndelungată. Fiecare inhalare devine o experiență plină de veselie și prospețime, transformând spațiul într-un loc mai luminos.

Paloma Happy Bag - Bubble Gum este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de bucurie și veselie în viața lor de zi cu zi. Acest produs adorabil este potrivit pentru toate vârstele și conferă un aer vesel fiecărui spațiu.

În concluzie, Paloma Happy Bag - Bubble Gum este soluția ideală pentru a aduce bucurie și prospețime în mașina ta sau în camera ta. Transformă-ți spațiul într-un loc plin de veselie cu acest produs plin de farmec!

Achiziționează acum Paloma Happy Bag - Bubble Gum și bucură-te de aroma dulce și veselă în viața ta de zi cu zi!

 

Tip: Happy Bag Bubble Gum
Poate fi folosit: timp de cel puțin 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc