Odorizant auto Paloma Gold-Bubble Gum

Ambalaj: 1 buc.
5 lei


Cod produs: P10160


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Lasă-te învăluit de aroma dulce a gumelor de mestecat cu Odorizantul Auto Paloma Gold - Bubble Gum!

Acest odorizant auto de lux aduce aroma dulce și reconfortantă a gumei de mestecat în mașina ta, creând o atmosferă plină de savoare și amuzament. Cu Bubble Gum, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Odorizantul auto Paloma Gold - Bubble Gum este alegerea perfectă pentru cei care iubesc aromele dulci și amuzante. Aroma sa plină de savoare te va duce direct în copilărie, aducându-ți aminte de momentele petrecute mestecând gumă cu prietenii tăi.

Cu un design elegant și ușor de amplasat, acest odorizant se potrivește perfect în mașina ta. Pur și simplu atașează-l în locul dorit și lasă aroma sa te învăluie într-o călătorie plină de amuzament.

Paloma Gold - Bubble Gum este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme fiecare călătorie într-o experiență dulce și distractivă. Aroma sa te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Gold - Bubble Gum este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a gumelor de mestecat în mașina ta. Transformă-ți călătoriile într-o experiență plină de savoare și amuzament cu acest odorizant de lux!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Gold - Bubble Gum și bucură-te de aroma revigorantă în fiecare călătorie!

 

Tip: Paloma / Gold Bubble Gum
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 1 buc


Produse recent vizitate