Odorizant auto Paloma Premium Line Parfum Cool Fire - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: P40246


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Transformă călătoriile tale în adevărate explozii de prospețime cu Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Cool Fire!

Aroma sa revigorantă și plină de energie te va încărca cu entuziasm în fiecare călătorie. Acest spray cu o capacitate de 5 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Line Parfum Cool Fire nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de prospețime și vitalitate, aducându-ți un val de energie în fiecare călătorie.

Acest parfum în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o explozie de prospețime și energie, transformând fiecare drum într-o călătorie plină de entuziasm.

Paloma Premium Line Parfum Cool Fire este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma revigorantă a prospețimii. Indiferent de destinație, aroma sa te va însoți cu prospețime și energie pe parcursul fiecărei călătorii.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Cool Fire este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o explozie de prospețime și vitalitate. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre energie!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Cool Fire și bucură-te de aroma revigorantă a prospețimii în fiecare călătorie!

Tip: Parfum / lichid COOL FIRE
Poate fi folosit: Cu utilizare normală, aprox. 1 lună
Cantitate: 5 ml