Set Odorizant auto Paloma Premium Line 45 buc - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
268 lei


Cod produs: P40200N


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă varietatea de arome pentru fiecare călătorie cu Setul Odorizant auto Paloma Premium Line - 45 de arome unice!

Acest set este alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze diferite arome în interiorul mașinii lor. Fiecare flacon are o capacitate de 5 ml, astfel încât vei avea suficient parfum pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare timp îndelungat.

Paloma Premium Line îți oferă o gamă variată de arome, de la cele dulci și romantice până la cele proaspete și revigorante. Cu acest set, poți personaliza mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale și de starea de spirit din fiecare zi.

Fiecare aroma din acest set nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime sau pasiune, în funcție de alegerea ta. Fiecare flacon devine o experiență senzorială unică, aducându-ți bucurie și confort în fiecare călătorie.

Setul Odorizant auto Paloma Premium Line - 45 buc este ușor de folosit. Pur și simplu aplică câteva picături în interiorul mașinii și bucură-te de aroma preferată. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă plină de prospețime sau pasiune, în funcție de alegerea ta.

În concluzie, acest set de odorizante auto este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor varietate și prospețime sau pasiune. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială unică!

Achiziționează acum Setul Odorizant auto Paloma Premium Line - 45 de arome unice și bucură-te de varietatea de arome în fiecare călătorie!

 

Tip: Linie premium Parfum
Poate fi folosit: timp de cel puțin 2 săptămâni
Cantitate: 45 db