Lavetă profesională microfibră - 50x70 cm - Carguard

Ambalaj: 1 buc.
50 lei


Cod produs: LMF003


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Această lavetă din microfibră de înaltă calitate este esențială pentru întreținerea și curățarea mașinii tale. Fabricată din material de microfibră premium, laveta este concepută pentru a oferi performanță superioară în îndepărtarea murdăriei fără a lăsa zgârieturi sau urme.

  • Material: Microfibră. Textura ultra-fina a microfibrei permite absorbția eficientă a apei și a grăsimilor, asigurând o curățare amănunțită și delicată, ideală pentru suprafețe sensibile sau lucioase.
  • Dimensiune Generoasă: 50 x 70 cm. Această dimensiune mare face laveta extrem de versatilă și practică pentru diverse utilizări, fie că este vorba de curățarea internă sau externă a mașinii.
  • Grosime: 1 cm. Grosimea generoasă îmbunătățește capacitatea de absorbție și rezistența materialului, făcând laveta durabilă și eficientă pe termen lung.
  • Greutate: 1600 g/m2. Această greutate densă asigură că laveta este suficient de robustă pentru a face față chiar și celor mai dificile sarcini de curățare, fără a se deteriora.
  • Culoare: Galben cu detalii Gri. Combinația de culori nu doar că adaugă un aspect plăcut, ci ajută și la mascaarea petelor care pot apărea în timpul utilizării, menținând astfel aspectul curat al lavetei.

Utilizează această lavetă din microfibră pentru a menține mașina în condiții impecabile, protejându-i finisajele și detalii, chiar și în timpul curățărilor frecvente. Este alegerea ideală pentru cei care își doresc un produs eficient și durabil.

Caracteristici:

Material: microfibră
Dimensiune: 50x70cm
Greutate: 1600g/m2
Culoare: Galben + Gri