Set 4 lavete microfibră 30x30cm Carguard

Ambalaj: 1 buc.
11 lei


Cod produs: LMF002


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pentru a păstra interiorul mașinii tale în cea mai bună formă și pentru a-i reda strălucirea, Setul de 4 Lavete din Microfibră este alegerea perfectă. Aceste lavete au fost special concepute pentru a face față cerințelor de curățare și lustruire ale interiorului mașinii tale.

Setul conține 4 lavete din microfibră de înaltă calitate, care oferă rezultate impresionante. Iată cum aceste lavete pot îmbunătăți aspectul și igiena interiorului mașinii tale:

  1. Curățare Eficientă: Microfibra este cunoscută pentru capacitatea sa de a atrage și reține murdăria, praful și grăsimile fără a lăsa urme sau zgârieturi. Astfel, poți curăța cu ușurință suprafețele murdare sau pete din interiorul mașinii tale.

  2. Lustruire Strălucitoare: După ce interiorul a fost curățat, lavetele din microfibră pot fi folosite pentru a lustrui suprafețele, lăsându-le strălucitoare și fără urme. Plasticul, pielea sau geamurile vor arăta ca noi.

  3. Reutilizabile și Durabile: Aceste lavete sunt durabile și pot fi spălate și refolosite de mai multe ori, ceea ce le face o alegere economică și prietenoasă cu mediul.

  4. Dimensiune Potrivită: Lavetele au dimensiunea potrivită pentru a fi manevrate ușor în interiorul mașinii, fără a ocupa prea mult spațiu.

În concluzie, Setul de 4 Lavete din Microfibră este un instrument esențial pentru oricine își iubește mașina și vrea să o păstreze în cea mai bună formă. Cu aceste lavete, vei putea curăța și lustrui interiorul mașinii tale cu ușurință, obținând rezultate profesionale. Cumpără acum și ai la îndemână instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți menține mașina mereu impecabilă!

Dimensiune: 30 x 30 cm