Odorizant auto Paloma Premium Car Deo Mi amor - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39989


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Transformă fiecare călătorie într-o experiență senzorială plină de pasiune cu Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Mi Amor!

Aroma sa dulce și seducătoare îți aduce o notă de romantism în interiorul mașinii tale. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Car Deo Mi Amor nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de pasiune. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de dulceață și romantism, aducându-ți aminte de momentele speciale petrecute în doi.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o notă de prospețime și bucurie, transformând fiecare drum într-o călătorie plină de pasiune.

Paloma Premium Car Deo Mi Amor este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma dulce și seducătoare a iubirii. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de romantism și pasiune.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Mi Amor este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o notă de romantism și pasiune. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre iubire!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Mi Amor și bucură-te de aroma dulce a iubirii în fiecare călătorie!


Cel mai nou parfum de linie premium de la Paloma elimină mirosurile neplăcute imediat și oferă un miros plăcut de lungă durată. Linia de produse Premium Line include parfumuri unice, speciale. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Mi amor
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm