Oglinda auto suplimentară pentru unghiul mort - convex - plastic

Ambalaj: 1 buc.
25 lei


Cod produs: 55678


MNC

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Oglindă retrovizoare cu unghi larg de vizualizare și reducerea punctului mort. Se poate instala pe orice oglinda cu rama, fie ca este o oglinda exterioara sau interioara. Oglinzile suplimentare reduc spațiul mort de lângă mașină, făcând conducerea mai sigură. Poate fi o alegere ideală atat pentro soferii experimentați cât si pentru șoferii începători. Dacă este instalat pe oglinda retrovizoare, puteți, de exemplu, să observați copiii, bebelușii și animalele de companie care stau pe bancheta din spate.

  • Oglindă convexă
  • Poate fi reglat pe verticală și pe orizontală
  • Transport sigur
  • Schimbare mai ușoară de bandă
  • Puteți observa oamenii care stau în spate
  • Universal, poate fi montat pe majoritatea oglinzilor
  • Accesorii: instrument cheie stea


Montare pe oglinda exterioară:
1. Deșurubați șurubul de pe spatele carcasei oglinzii și scoateți placa oglinzii! 2. Așezați suportul de prindere în deschiderea din partea de jos a carcasei oglinzii. Orificiile pentru șuruburi trebuie să fie în interiorul carcasei oglinzii, iar partea superioară a profilului „U” trebuie să fie orientată în față. 3. Strângeți șuruburile până când carcasa oglinzii este atașată corect de oglinda din fabrică. Nu strângeți prea mult șuruburile, deoarece acest lucru poate duce la ruperea carcasei oglinzii, dar rețineți că o oglindă care cade în timpul conducerii este periculoasă. 4. După instalare, asigurați-vă că carcasa oglinzii este atașată corect și sigur. 5. Reasamblați placa oglinzii folosind șurubul de pe carcasa oglinzii, apoi reglați-o la unghiul dorit.

Montare pe oglinda retrovizoare:
1. Deșurubați șurubul de pe spatele carcasei oglinzii și scoateți placa oglinzii! 2. Așezați suportul de prindere în deschiderea din partea de jos a carcasei oglinzii. Orificiile pentru șuruburi trebuie să fie paralele și la același nivel cu placa oglinzii. 3. Strângeți șuruburile până când carcasa oglinzii este atașată corect de oglinda din fabrică. Nu strângeți prea mult șuruburile, deoarece acest lucru poate duce la ruperea carcasei oglinzii, dar rețineți că o oglindă care cade în timpul conducerii este periculoasă. 4. După instalare, asigurați-vă că carcasa oglinzii este atașată corect și sigur. 5. Reasamblați placa oglinzii folosind șurubul de pe carcasa oglinzii, apoi reglați-o la unghiul dorit.

Dimensiuni: 155 x 72 x 60 mm
Material: Corp oglindă: Plastic
Consiliu de fixare: Metal
Dimensiunea oglinzii: 135 x 50 mm
Culoare: Negru
Greutate: ~115 g