Canistra metalica pentru combustibili 20 l Carguard

Ambalaj: 1 buc.
124 lei


Cod produs: CCM003


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Pentru nevoile tale de stocare și transport de carburant în cantități mai mari, Canistra Metalică pentru Combustibili cu o capacitate generoasă de 20 litri este alegerea perfectă. Fiind construită din tablă de oțel laminată la rece de cea mai înaltă calitate, această canistră oferă fiabilitate și siguranță în transportul de carburant.

Dimensiunile sale de 35,5 cm x 16,5 cm x 46 cm îi conferă o capacitate impresionantă de 20 litri, ceea ce face posibilă transportarea unei cantități semnificative de carburant într-o singură călătorie. Aceasta este o alegere excelentă pentru situațiile în care ai nevoie de rezerve suplimentare de combustibil pentru mașina ta sau pentru alte echipamente.

Grosimea canistrei de 0.6mm asigură o construcție robustă care rezistă uzurii și protejează combustibilul de condițiile exterioare. De asemenea, canistra este ușor de manevrat datorită greutății sale de 2.9kg, chiar și atunci când este plină cu combustibil.

Construcția din tablă de oțel laminată la rece conferă canistrei rezistență la coroziune și asigură durabilitate pe termen lung. Poți conta pe această canistră pentru a-ți păstra combustibilul în siguranță și pentru a-l transporta eficient.

În concluzie, Canistra Metalică pentru Combustibili de 20 litri este soluția perfectă pentru nevoile tale de transport de carburant în cantități mari. Cu construcția sa solidă din oțel laminat la rece și capacitatea sa impresionantă, este alegerea ideală pentru a asigura siguranța și eficiența în gestionarea combustibilului.

Caracteristici:

Capacitate: 20L
Dimensiune: 35,5 cm x 16,5 cm x 46 cm
Material: DC40 tablă de oțel laminată la rece.
Grosime: 0.6mm
Greutate: 2.9kg


Produse recent vizitate