Panou Ecran Led Scenă P1.9 Indoor 500 x 500 mm

Ambalaj: 24 buc.
2.842 lei


Cod produs: ECR001


GLOBIZ

Comanda minima

Adauga in cos

Descriere

ATENȚIE:
- timpul de livrare este de 3 luni
- Comanda minimă este de 24 buc ( 24 buc = ecran de 2 x 3 m ) și conține cutia de transport profesională.
- pentru a conecta sursa video la ecranul LED este esențial utilizarea Controller-ului LED Colorlight X2S sau a Controller-ului LED Colorlight X4S sau a Controller-ului LED Colorlight X6 care se achizitionează separat.
- Schela metalică nu este inclusă.
 

Ecranul LED de interior cu pixel pitch P1.9 este un echipament avansat de vizualizare, destinat să ofere o calitate superioară a imaginii în medii interioare. Cu o distanță între pixeli de doar 1.9 mm, acest ecran poate reproduce imagini extrem de detaliate și clare, ceea ce îl face ideal pentru evenimente, expoziții, prezentări corporative și campanii publicitare care necesită o rezoluție înaltă.

Ecranul LED Indoor P1.9 reprezintă o soluție de vârf pentru prezentările din spații interioare, combinând tehnologie avansată cu performanțe vizuale remarcabile, eficiență energetică și flexibilitate în instalare.

Este o alegere excelentă pentru organizatorii de evenimente, companii și branduri care doresc să impresioneze și să transmită mesaje puternice printr-o prezentare vizuală de neuitat.

Unul dintre avantajele majore ale acestui ecran este modularitatea sa, fiecare panou de 500 mm x 500 mm se conectează ușor, permitând construirea unui ecran la orice dimensiune dorită ( de exemplu 2 x 3 m sau 10 x 15 m ).

Personalizabil complet, ecranul poate fi adaptat pentru a se potrivi exact specificațiilor și preferințelor fiecărui client, asigurându-se că fiecare prezentare este nu doar vizibilă, ci și memorabilă.


Caracteristi tehnice:

Dimensiunea pixelilor: 1,95 mm

Dimensiunea panoului led: 500 x 500 mm

Material rama: aluminiu

Rata de refresh: 3840 Hz

Densitatea pixelilor: 262144 puncte/mp

Luminozitate: 800 nits

Alimentare: 220v

Consum maxim de energie: 800W/mp

Consum mediu de energie: 240w/mp