Cleme crocodil 500-600 Ah Carguard

Ambalaj: 1 buc.
11 lei


Cod produs: CCA001


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Clemele crocodil sunt un accesoriu esențial în trusa oricărui șofer sau mecanic auto. Aceste mici dar puternice cleme sunt folosite pentru a conecta temporar un dispozitiv sau pentru a efectua reparații la sistemul electric al mașinii tale. Dacă încă nu ai un set de cleme crocodil în trusa ta auto, iată de ce ar trebui să investești în ele.

Performanță de Încredere: Clemele crocodil au o capacitate de curent de 500-600 Ah, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicații. Indiferent dacă trebuie să încarci bateria mașinii, să alimentezi un dispozitiv sau să efectuezi reparații la sistemul electric, aceste cleme pot face față cu ușurință.

Durabilitate: Clemele crocodil sunt realizate din cupru placat cu fier, ceea ce le conferă o rezistență remarcabilă la uzură și coroziune. Acestea vor rezista în condiții dificile și vor oferi o conexiune solidă și sigură de fiecare dată.

Ușor de Utilizat: Clemele crocodil sunt ușor de instalat și de utilizat. Pur și simplu fixezi clema pe borna bateriei sau pe punctul de conectare dorit, iar apoi poți conecta dispozitivul sau efectua reparațiile necesare.

Versatilitate: Aceste cleme sunt extrem de versatilie. Le poți utiliza pentru a încărca bateria mașinii atunci când aceasta se descarcă sau pentru a alimenta dispozitive suplimentare în mașină. De asemenea, sunt ideale pentru a face reparații rapide la sistemul electric al mașinii.

Siguranță: Clemele crocodil asigură o conexiune sigură și stabilă, ceea ce înseamnă că poți efectua lucrări la sistemul electric al mașinii fără riscul de scurtcircuite sau alte probleme periculoase.

Dacă încă nu ai un set de cleme crocodil în mașină sau în trusa ta de scule, acum este momentul să investești în aceste accesorii esențiale. Performanța lor de încredere, durabilitatea și versatilitatea le fac neprețuite pentru orice șofer sau mecanic auto. Comandă acum un set de cleme crocodil și asigură-te că ești pregătit pentru orice situație legată de sistemul electric al mașinii tale.

Caracteristici:
500-600A
Lungime :15.5cm
Lățime : 11cm
Cupru placat cu fier


Produse recent vizitate