Mufa brichetă auto Carguard

Ambalaj: 1 buc.
9 lei


Cod produs: MBA001


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Mufa brichetă auto este unul dintre acele accesorii auto care pot face o diferență semnificativă în comoditatea și utilitatea mașinii tale. Această mică dar versatilă mufă poate fi folosită în mai multe moduri și este un instrument pe care nu ar trebui să-l ignori.

Iată câteva moduri în care o mufă brichetă auto poate îmbunătăți experiența ta de conducere:

  1. Încărcarea Dispozitivelor: Una dintre cele mai comune utilizări ale mufei brichetă auto este pentru a încărca dispozitive electronice, cum ar fi telefoanele mobile sau tabletele. Este o sursă de energie convenabilă atunci când ești în mișcare.

  2. Alimentarea Accesoriilor Auto: Dacă ai accesorii auto care necesită alimentare electrică, cum ar fi un frigider portabil sau un aparat de cafea, mufa brichetă auto poate furniza energia necesară pentru a le folosi în mașină.

  3. Lumina Suplimentară: Poți folosi o mufă brichetă auto pentru a conecta lumini suplimentare în mașină. Acest lucru poate fi util în special în condiții de vizibilitate redusă.

  4. Pentru Călătorii Lungi: Dacă faci călătorii lungi și ai copii sau pasageri care doresc să își încarce dispozitivele, o mufă brichetă auto este o soluție excelentă pentru a preveni certurile pentru priză.

  5. Încălzire sau Răcire: Unii șoferi utilizează mufa brichetă auto pentru a conecta dispozitive de încălzire sau răcire, ceea ce poate face condusul în sezoanele extreme mai confortabil.

  6. Ușor de Folosit: Mufa brichetă auto se instalează rapid și ușor, iar majoritatea dispozitivelor pot fi conectate la ea cu ușurință.

Folosirea unei mufe brichetă auto îți oferă flexibilitatea de a utiliza și alimenta diverse dispozitive și accesorii în mașina ta. Este un mic investiție care poate face călătoriile tale mai plăcute și mai comode. Comandă acum o mufă brichetă auto și beneficiază de toate avantajele pe care le oferă acest accesoriu versatil.

Caracteristici:

-12V/24V
- Siguranță fuzibilă
- Max. 8 A
- CE

Dimensiuni:
8,5 cm x 2,5 cm


Produse recent vizitate