Triunghi reflectorizant 43x43x43 cm Carguard

Ambalaj: 1 buc.
18 lei


Cod produs: TRG002


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Siguranța pe drumurile publice este o prioritate absolută, iar unul dintre elementele esențiale pentru asigurarea acesteia este Triunghiul Reflectorizant Auto. Cu dimensiunile sale generoase de 43x43x43 cm, acest triunghi este o alegere excelentă pentru a te asigura că ești vizibil și în siguranță în caz de avarie sau stop forțat pe marginea drumului.

Iată de ce ar trebui să ai întotdeauna un triunghi reflectorizant auto în mașină:

  1. Vizibilitate Maximă: Triunghiul reflectorizant este dotat cu elemente reflectorizante care devin vizibile pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. Astfel, ceilalți șoferi te vor observa mai ușor, evitând astfel riscul de accidente.

  2. Avertizare Rapidă: În caz de avarie sau oprire forțată pe marginea drumului, poziționarea corectă a triunghiului reflectorizant va avertiza ceilalți șoferi cu privire la prezența ta și la necesitatea să fie precauți în zona respectivă.

  3. Conformitate Legală: În multe țări, deținerea unui triunghi reflectorizant în mașină este obligatorie din punct de vedere legal. Acesta este un element esențial al echipamentului de siguranță auto.

  4. Ușor de Folosit: Triunghiul se montează și demontează cu ușurință, astfel încât să poți acționa rapid în caz de necesitate.

Nu lăsa siguranța ta și a celor din mașina ta la voia întâmplării. Cu Triunghiul Reflectorizant Auto de 43x43x43 cm, ești pregătit pentru orice situație pe drumurile publice. Cumpără acum și asigură-ți călătoria în siguranță!

Caracteristici:

Material: GPPS+HIPS+PVC
Dimensiune: 43x43x43cm
Certificat E-Mark