Odorizant Auto Paloma Secret-Black Diamond

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: P03525


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pentru cei care caută prospețime și eleganță sub scaunul mașinii, Odorizantul Auto Paloma Secret - Black Diamond este alegerea perfectă. Acest odorizant ascuns sub scaun oferă un parfum plăcut și aduce o notă de eleganță interiorului mașinii tale.

Dacă preferi prospețimea discretă și nu îți plac odorizantele agățate de oglinda retrovizoare, Paloma Secret - Black Diamond este soluția ideală. Produsul face parte din linia de produse Paloma HappyBag și este cunoscut pentru prospețimea sa de lungă durată.

Acest odorizant constă într-un pachet de bile de plastic care eliberează treptat aroma plăcută a Black Diamond. Aroma sa subtilă și elegantă va înconjura interiorul mașinii tale, oferindu-ți o experiență plăcută în fiecare călătorie.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Pur și simplu amplasează Odorizantul Auto Paloma Secret - Black Diamond sub scaunul șoferului și lasă-l să-și facă treaba în mod discret. Nu va fi vizibil și nu va deranja în niciun fel.

În concluzie, dacă dorești să adaugi eleganță și prospețime în mașina ta într-un mod discret, Odorizantul Auto Paloma Secret - Black Diamond este alegerea potrivită. Cumpără acum și bucură-te de fiecare călătorie într-un mediu plin de prospețime și eleganță!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Secret - Black Diamond și transformă-ți mașina într-un loc plin de eleganță și parfum plăcut!

Tip: Paloma - Black Diamond
Poate fi folosit: timp de aproximativ 4 săptămâni
Cantitate: 1 buc - 40 g