Odorizant auto Paloma Car Deo Vanilla - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39985


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Adaugă un strop de dulceață și eleganță în fiecare călătorie cu Odorizantul auto Paloma Car Deo Vanilla!

Aroma sa dulce și rafinată de vanilie îți aduce un sentiment de confort și bunăstare. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Car Deo Vanilla nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de dulceață. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de eleganță și confort, aducându-ți aminte de deserturile delicioase cu vanilie.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce un strop de dulceață și relaxare, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută.

Paloma Car Deo Vanilla este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma dulce și plină de eleganță a vaniliei. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de confort și rafinament.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Car Deo Vanilla este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor un strop de dulceață și eleganță. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre relaxare și confort!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Car Deo Vanilla și bucură-te de aroma delicioasă a vaniliei în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum cu pompă de la Paloma elimină imediat mirosurile neplăcute și oferă un miros plăcut de lungă durată. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Vanilie
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm


Produse recent vizitate