Odorizant auto Paloma Car Deo Black Diamond - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39983


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Redă eleganța și rafinamentul mașinii tale cu Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond!

Aroma sa sofisticată și rafinată îți aduce esența luxului în interiorul mașinii tale. Cu o capacitate de 65 ml, acest spray devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Designul său elegant îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o declarație de stil. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul într-o aromă masculină și sofisticată, aducând un plus de eleganță fiecărei călătorii.

Paloma Deo Car Black Diamond nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de energie. Fiecare pulverizare devine o experiență de lux și eleganță, aducându-ți aminte de momentele petrecute în mijlocul atmosferei sofisticate.

Acest odorizant îți aduce în mașină esența rafinamentului și a luxului, redând aroma inconfundabilă a unui diamant negru. Fiecare călătorie devine o incursiune în lumea eleganței și a bunului gust.

Cu Paloma Deo Car Black Diamond, fiecare moment petrecut în mașină devine o experiență senzorială deosebită. Indiferent de destinație, aroma sa te va însoți cu eleganță și rafinament pe parcursul fiecărei călătorii.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor un strop de prospețime și rafinament. Transformă fiecare drum într-o experiență olfactivă de eleganță și stil!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Deo Car Black Diamond și bucură-te de rafinamentul pe care îl aduce în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum cu pompă de la Paloma elimină imediat mirosurile neplăcute și oferă un miros plăcut de lungă durată. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / diamant negru
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm


Produse recent vizitate