Vopsea spray reflectorizantă - 400 ml - VMD Italy

Ambalaj: 1 buc.
92,30 lei


Cod produs: 17330


Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Vopsea reflectorizantă acrilică pe bază de solvent, ce conține microsfere de sticlă. Efectul reflectorizant se realizează atunci când lumina lovește suprafața acoperită cu vopsea și se difractă sau reflectă de pe suprafața sferelor. Toate obiectele vopsite cu vopsea reflectorizantă reflectă lumina, astfel încât devin clar vizibile chiar și în întuneric.

Acest produs este folosit pentru a proteja siguranța oamenilor în anumite situații, cum ar fi mediul de lucru, trafic, bariere, biciclete, motociclete, căști, îmbrăcăminte, stâlpi etc. pentru a le face vizibile.

Vopseaua este extrem de rezistentă și are o aderență excelentă pe toate suprafețele, inclusiv pe majoritatea materialelor plastice. Dacă se aplică pe haine, vopseaua poate fi îndepărtată prin spălare în apă fierbinte. Efectuați întotdeauna un test de compatibilitate a produsului pe suprafața de tratat.

Poate fi folosită pe majoritatea suprafetelor

Efect extra reflectorizant

Poate fi utilizată pe scară largă, de exemplu pentru a crește siguranța în trafic

  • Compozitie: 25% - 30% acetonă; propan-2-onă; propan 20% - 25% propan 10% - 12,5% butan 10% - 12,5% xilen 5% - 7% izobutan 1% până la 3% acetat de n-butil 1% - 3% acetat de 2-metoxi-1-metiletil 1% până la 3% 2-butoxietanol; etilenglicol monobutil eter 1% - 3% distilat hidrogenat de petrol 
  • Capacitate: 400 ml

UFI: 3VYH-U1C4-200S-EHM3