Alarmă auto CARGUARD G 600

Ambalaj: 1 buc.
273,82 lei


Cod produs: AC-G600


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

CARGUARD G 600

Sistem inteligent de securitate care asigură protecția autovehiculului folosind mai multe tipuri de protecție:

  • protecție anti-șoc
  • protecție cu ultrasunete
  • protecție la pornirea motorului 
  • protecție la deschiderea ușilor, capotei și a portbagajului.


Acest sistem de alarmă de ultimă generație asigură securitate maximă prin schimbarea codului la fiecare cuplare a alarmei și protecție la scanarea și spargerea codului.

Numai pentru autovehicule cu închidere centralizată.SISTEM DE SECURITATE AUTO INTELIGENT


- pentru autovehiculele care au inchidere centralizata1 blocarea si deblocarea usilor se realizeaza odata cu cuplarea sau decuplarea sistemului de alarma. Optional se poate conecta detectorul de perimetru, sistemul de avertizare pe telefon și interfața de inchidere automata a geamurilor (pt. autovehicule cu geamuri electrice)FUNCTIILE TELECOMENZII CU DOUA BUTOANE

Butonul 1: la armare / dezarmare cu semnal sonor (apasarea butonului 1 o data). deschidere portbagai (apasarea butonului 1 timp de 2 secunde, cand contactul este in pozitia „oprit').

Butonul 2: armare/dezarmare silentioasa (apasarea butonului 2 o data). modul panica (apasarea butonului 2 timp de 2 secunde).FUNCTII DE BAZAArmare / dezarmare din telecomanda:

a. Cuplarea alarmei cu sunet („beep 7)

Apasand butonul 1 (Cea mare ) o data se realizeaza cuplarea cu sunet a sistemului, sirena va suna o data, semnalizarile vor clipi o data, LED~u| lumineaza timp de 15 secunde dupa care va lumina cu o frecventa de 1Hz indicand intrarea in functiune a sistemului, iar usile se vor bloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).

b. Decuplarea alarmei cu sunet („beep7: Apasand butonul 1 (cel mare ) o data (cand alarma este in pozitia armat) se realizeaza decuplare sistemului, sirena va suna de doua ori, semnalizarile vor clipi de doua ori, LED-ul nu va mai lumina iar usile se vor debloca (In cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).

c. Cuplarea alarmei fara sunet:

Apasand butonul 2 (Cel mic) o data se realizeaza cuplarea fara sunet a sistemului, semnalizarile vor clipi o data, LED-ul lumineaza timp de 15 secunde dupa care va lumina cu o frecventa de 1Hz indicand intrarea in functiune a sistemului, iar usile se vor bloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).

d. Decuplarea alarmei fara sunet (.beep") Apasand butonul 2 (Cel mic) o data (cand alarma este in pozitia cuplat) se realizeaza decuplarea sistemului fara sunet, semnalizarile vor clipi de doua ori, LED-ul nu va mai lumina iar usile se vor debloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).

Armarea pasiva: Alarma va fi automat cuplata dupa un interval de 30 secunde dupa oprirea motorului si inchiderea ultimei usi, daca aceasta este programata.

Autoarmare

Alarma se va cupla automat la un interval de 60 secunda de la decuplare si va bloca usile DACA in acest interval de timp nu a fost deschisa nici o usa, sau cheia de contact nu a fost pusa pe pozitia ACC si aceasta este programata corespunzator.

PANICA:

Se realizeaza apasand butonul 2 (Cel mic) timp de 2 secunde dupa care semnalizarile vor lumina si sirena va suna timp de 30 secunde.

Deschiderea portbagajului:

Apasand butonul 1 (cel mare ) timp de 2 secunde, semnalizarile vor lumina de 10 ori semnalul de deblocarea este activ timp de 1 secunda (cu semnal „-„ de 100mA. daca este nevoie, se monteaza un releu).

Deschiderea portbagajului cand alarma este cuplata:

Apasand butonul 1 (cel mare ) timp de 2 secunde in timp ce alarma este cuplata. urmatoarele zone vor fi izolate de la sistem:

- portbagaj / capota

- sesizorul de cadere de tensiune

-- semnal extern „-„

- ultrasunete

- senzorul de socBlocarea/deblocarea usilor la actionarea pedalei de frana:

Se realizeaza atunci cand cheia de contact este in pozitia ACC` inchidem usa si actionam pedala de frana consecutiv de doua ori. Usile se blocheaza si raman blocate pana cand se opreste motorul, moment in care usile se deblocheaza automat.Caracteristici:Armare/dezarmare din telecomanda

Armare activa

Deschidere portbagaj din telecomanda

Panica

Senzor de soc cu preavertizare

Senzor de prezenta interioara

Sistem de localizare si izolare a unui sector defect

Dezactivare senzori temporar

Cod saritor

Cod anti scanare

Comandarea geamurilor electriceTensiune de alimentare nominala: 12V DC
Tensiune de operare: 9V ~ 16V DC
Temperatura de lucru modul central: -40 ~ +85C
Temperatura de lucru sirena: -40C ~ +105C
Volum sirena: 115 dB


Produse recent vizitate