Masina de lustruit (polish) Q1P-GW08-6 (60W)

Ambalaj: 1 buc.
199,56 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 009734


Riwax

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Tensiunea de alimentare 230V - 50Hz
Puterea: 60W
Turatia nominala 3800 rot/min.
Diametru disc: 150 mm

LUCRUL CU APARATUL

1) Asezati o boneta curata pe disc.
2) Intindeti o lingurita de ceara pe suprafata bonetei
Aplicati agentul de curatire/de lustruire peste ceara de pe boneta si nicidecum nu pe suprafata vehiculului. Prima aplicare se va face pt. cca. ¼ di suprafata totala a masinii. Pt. completari mai mici aplicati jumatate din cantitatile de ceara si agent de curatire/lustruire.
La aplicarea repetata boneta nu va mai absorbi aceeasi cantitate ca la prima ocazie. Cea mai des intalnita eroare de lucru este aplicare excesiva de agenti
3) Pornirea si oprirea se va face intotdeauna cu aparatul in contact cu masina.4)
Treceti cordonul de alimentare peste umar si incepeti operatia pe prima jumatate a vehiculului. Suprafetele mari, plate tratati-le cu miscari transversale largi, de preferinta in careuri, conform figurii. Aplicati agentii aditionali succesiv pe boneta, pt. fiecare parte separat. Nu apasati aparatul pe suprafata, aparatul oferind cele mai bune rezultate fara apasare.
4) Tineti aparatul ca si o valiza, mentinandu-i greutatea cu cealalta mana, tratand suprafata cu miscari de translatie scurte.
5) In sfarsit indepartati boneta de pe disc, continuand operatia manual, aplicand agentul de curatire / lustruire pe suprafetele greu accesibile, ex. sub bare, sub clantele de usi, etc.
6) Asezati boneta de lana pe disc si lustruiti ceara in ordinea in care aceasta a fost aplicata, cu miscari transversale largi, de preferinta in careuri.


Produse recent vizitate