Alarma auto Carguard G7050

Ambalaj: 1 buc.
380,56 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: ALC-G7050


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Sistem de securitate auto inteligent CARGUARD G7050
DESCRIERE
CARGUARD G7050 este un sistem de securitate auto inteligent care asigura protectia autovehiculului folosind protectie anti-soc, protectie la pornirea motorului, protectie la deschiderea usilor, capotei si a portbagajului. PAGER incorporat in telecomanda cu afisaj LED si acoperire 500m.
- protectie antisoc
- protectie la pornirea motorului
- protectie la deschiderea usilor, capotei si a portbagajului
CARGUARD G7050 este o alarma de ultima generatie avand sistem de schimbare a codului la fiecare cuplare a alarmei si protectie la:
- scanare a codului
- „spargere“ a codului
- pentru autovehiculele care au inchidere centralizata, blocarea si deblocarea usilor se realizeaza odata cu cuplarea sau decuplarea sistemului de alarma.
Optional se poate conecta „Detectorul de perimetru", sistemul de ,Avertizare pe pager" si interfata de inchidere a geamurilor automata (pt. autovehicule cu geamuri electrice)
FUNCTIILE TELECOMENZII CU DOUA BUTOANE
Butonul 1:
> armare/dezarmare cu semnal sonor (apasarea butonului 1 o data).
> deschidere portbagaj (apasarea butonului 1 timp de 2 secunde, cand contactul este in pozitia „oprit”). (cea mare )
Butonul 2: =:> armare/dezarmare silentioasa (apasarea butonului 2 o data). ¢> modul panic (apasarea butonului 2 timp de 2 secunde). (cea mica)
FUNCTII DE BAZA
Armare / dezarmare din! telecomanda: a. CupIarea alarmei cu sunet („beep"):
Apasand butonul 1 (cea mare ) o data se realizeaza cuplarea cu sunet a sistemului, sirena va suna o data, semnalizarile vor clipi o data. LED-ul lumineaza timp de 15 secunde dupa care va lumina cu o frecventa de 1Hz indicand intrarea in functiune a sistemului, iar usile se vor bloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).
b. Decuplarea alarmei cu sunet („beep"):
Apasand butonul 1 (cea mare ) o data (cand alarma este in pozitia I, „cuplat“) se realizeaza decuplare sistemului. sirena va suna de doua ori, semnalizarile vor clipi de doua ori, LED-ul nu va mai lumina iar usile se vor debloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata)
c. Cuplarea alarmei fara sunet:
Apasand butonul 2 (cea mica) o data se realizeaza cuplarea fara sunet a sistemului, semnalizarile vor clipi o data, LED-ul lumineaza timp de 15 secunde dupa care va lumina cu o frecventa de 1Hz indicand intrarea in functiune a sistemului, iar usile se vor bloca (in cazul in care autovehiculul are inchidere centralizata).
d. Decuplarea alarmei fara sunet („beep")
Apasand butonul 2 (cea mica) o data (cand alarma este in pozitia „cuplat") se realizeaza decuplarea sistemului fara sunet, semnalizarile vor clipi de doua ori, LED-ul nu va mai lumina iar usile
Armarea pasiva:
Alarma va fi automat cuplata dupa oprirea motorului si inchiderea ultimei usi dupa un interval de 30 secunde. daca aceasta este programata conform tabelului 3.
Recuplarea automata:
Alarma se va cupla automat la un interval de 60 secunde de la decuplare si va bloca usile DACA in acest interval de timp nu a fost deschisa nici o usa si aceasta este programata conform tabelului 3.
PANICA:
Se realizeaza apasand butonul 2 (cea mica) timp de 2 secunde dupa care semnalizarile vor lumina si sirena va suna timp de 30 secunde.
Deschiderea portbagajului:
Apasand butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde, semnalizarile vor lumina de 10 ori, semnalul de deblocarea este activa timp de 1 secunda (cu semnal ,,-„ de 100mA, daca este nevoie. se monteaza un releu).
Deschiderea portbagajului cand alarma este cuplata:
Apapsand butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde in timp ce alarma este cuplata, urmatoarele zone vor fi izolate de la sistem: 
1. – portbagaj / capota
2. - sesizorul de cadere de tensiune
3. - semnal extern
4. - senzorul de soc
Blocarea / deblocarea usilor la actionarea pedalei de frana:
Se realizeaza atunci cand cheia de contact este in pozitia ACC, inchidem usa si actionam pedala de frana consecutiv de doua ori. Usile se blocheaza si raman blocate pana cand se opreste motorul, moment in care usile se deblocheaza automat.
 

Tensiune de alimentare nominala: 12V DC
Tensiune de operare: 9V ~ 16V DC
Temperatura de lucru modul central: -40C ~ +85C
Temperatura de lucru sirena: -40C ~ +105C
Volum sirena: 115 dB


Produse recent vizitate