Burete cu microfibre (3 buc.) + lana de otel (2 buc.) 5 seturi/blister

Ambalaj: 1 buc.
13 lei
11 lei


Cod produs: 56155


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

BURETE CU MICROFIBRE Una din suprafatele buretelui prezinta microfibre. Dispozitivele de curatat cu microfibre nu necesita detergent (in unele cazuri chiar se interzice folosirea) – fiind suficienta doar umezirea. Apa dizolva si microfibrele - prin milioanele de micro-carlige - indeparteaza impuritatile. Fibrele minuscule electrostatice atrag si retin si cele mai fine fire de praf.
Curata fara zgarieturi, putand fi utilizat si pe cele mai fine suprafete, chiar si sticla, CD, ceramica etc. Teste de laborator atesta, ca sunt indepartate nu numai impuritatile vizibile, ci si o buna parte a microrganismelor depuse pe suprafata. Cealalta suprafata a buretelui este tip celular cu ajutorul caruia pot fi curatate si vase cu acoperire teflon. Paharele si vasele curatate se usuca fara urme si cu luciu inalt.
Consumul de detergent scade la jumatate, dar detergentul nu se aplica direct pe burete ci doar in apa de spalat – pt. a nu colmata structura buretelui cu detergent. Dupa clatire, vasele se usuca fara pete. Cu buretele stors putem sterge si masa de lucru. Se usuca rapid.
LANA DE OTEL Ideal pt. curatire impuritatilor unsuroase arse si pt. curatirea vaselor, aragazelor, etc.
Nu se recomanda pt. inox sau alte suprafete sensibile. Durata de viata lunga, efect puternic.
Burete cu microfibre: 14 x 9,5 cm
Lana de otel: 6 x 3 cm

 


Produse recent vizitate